Ten Hag: In Eindhoven en Rotterdam slapen ze ook zeker niet

Ten Hag: "In Eindhoven en Rotterdam slapen ze ook zeker niet"

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 20:31do 09-08-2018 om 20:31

Erik ten Hag weet dat Ajax een flinke kwaliteitsinjectie heeft gehad, maar weigert zich blind te staren op zijn eigen ploeg. Hij kijkt ook naar wat PSV en Feyenoord doen.

"In Eindhoven en Rotterdam slapen ze ook zeker niet. We hebben een sterke selectie. Nu is het zaak om het team sterk te maken", zegt Ten Hag tegen Ajax TV. "Ik denk dat we goed zijn begonnen. We hebben goede aanknopingspunten. We zullen goed en hard moeten werken om dat sterke team worden. We willen kampioen eowrden. Daar moeten we heel veel wedstrijden voor gaan winnen."

Ten Hag weet dat Ajax heel veel punten moet halen om kans te maken op de landstitel. Vorig seizoen werd hij tweede. "We moeten richting de tachtig punten komen om kampioen te worden. De eis voor iedere wedstrijd is uiteraard winnen. De realiteit in de Nederlandse competitie is dat je 27, 28 wedstrijden moet winnen om kampioen te worden."

Over de druk die Ajax heeft nu er voor zoveel geld is geïnvesteerd: "Dat is normaal. Die druk zullen ze ook in Eindhoven en Rotterdam voelen. Wij willen het graag worden, dus die druk moet je jezelf opleggen. Daar moeten we mee om kunnen gaan. Het kan ook zijn dat je als team groeit. Dat willen we allemaal."

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws