Snoeiharde uithaal naar Feyenoord-'miljonairs': 'Wie wil die spelers hebben dan?'

Snoeiharde uithaal naar Feyenoord-'miljonairs': 'Wie wil die spelers hebben dan?'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 21:30do 09-08-2018 om 21:30

Rob Jacobs stelt voor dat de 'miljonairs' van Feyenoord de reiskosten van de meegereisde fans betalen. Feyenoord verloor donderdagavond maar liefst met 4-0 van het Slowaakse AS Trencin. Voor de fans wacht nu een terugreis van ruim 1200 kilometer. Jacobs haalt Feyenoord bij Radio Rijnmond behoorlijk door de mangel vanwege de historische wanprestatie.

"Iedereen heeft de boel in de steek gelaten. Ik heb nog de meeste medelijden met die gasten die er allemaal waren. Geef die mensen hun geld terug. Het zijn allemaal miljonairs die bij Feyenoord lopen. Geef ze hun reiskosten terug. Die hebben niet een keer het Feyenoord-lied eruit kunnen gooien, want dan stonden ze voor lul. Wat moet je dan doen? Hoe gaan die mensen naar huis? Het is te hopen dat iedereen veilig thuiskomt. Feyenoord heeft zich zó snel verkocht. Dit is niet normaal."

Jacobs vraagt zich af of Feyenoord een leegloop moet vrezen bij uitschakeling. "Wie wil die spelers hebben dan? Feyenoord heeft niet van Juventus of van Manchester City, maar van de nummer vijf van Slowakije. Wie wil die spelers dan hebben? Schei uit! Die spits heeft er drie gemaakt..Hij heeft er een gemaakt, daarna mag hij nooit meer aan de bal komen. Dan moet je bovenop 'm zitten. De man kan drie goals maken. Het is niet te geloven."

Ook in verdedigend opzicht had Jacobs het nodige aan te merken op Feyenoord. "Van Beek gaat naar de zijlijn en laat hem gewoon een voorzet geven. En Jan-Arie van der Heijden zit ook met z'n gedachten bij z'n vrouw, want die krijgt een kindje. Die heeft al z'n krachten verspeeld. Het is niet te geloven. Het was niet om aan te zien."

Jacobs vraagt zich af of Feyenoord in staat is om over een week te stunten in De Kuip. "Dit ga je gewoon niet inhalen. Of je moet binnen tien minuten twee goals maken, zodat ze in de war raken. Maar in principe is dat niet te doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws