Verklaring Van Bronckhorst: 'Ik voel me hier verantwoordelijk voor'

Verklaring Van Bronckhorst: 'Ik voel me hier verantwoordelijk voor'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 22:14do 09-08-2018 om 22:14

Giovanni van Bronckhorst schaamt zich voor het vertoonde spel van Feyenoord. De Rotterdammers gingen tegen het Slowaakse AS Trencin volledig af: 4-0.

"We hebben ver onder de maat gespeeld", zegt Van Bronckhorst tegen Voetbal Inside. "We hebben niets kunnen brengen van wat we normaal kunnen brengen en verliezen hier dikverdiend. Het is ook zo dat we nog meer doelpunten tegen hadden kunnen hebben. We hadden er ook meer kunnen maken, maar dat we hier verliezen is dik- en dikverdiend."

"Ik schaam me voor het vertoonde spel en de manier waarop we op het veld staan. De grootste tegenstander zijn we zelf. Dat bleek ook wel. Je maakt het jezelf moeilijk om door te gaan. Dat is ons grootste probleem geweest. Niemand in het veld voelde aan wat een wedstrijd nodig heeft. Dan val je uit elkaar en daar voel ik me verantwoordelijk voor."

Van Bronckhorst lijkt een stunt volgende week niet uit te sluiten, al acht hij de kans niet heel groot. "Het wordt heel moeilijk, maar we zullen anders op het veld moeten staan dan vandaag. Dan is er een kans, hoe moeilijk het ook is. Ik sta versteld hoe wij hier op het veld hebben gestaan. Heel Nederland ook? Dat begrijp ik."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws