In de toekomst naar Nederlandse topclub: Ajax speelt mooi voetbal

In de toekomst naar Nederlandse topclub: "Ajax speelt mooi voetbal"

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 23:40do 09-08-2018 om 23:40

Navarone Foor stelt dat hij nog niet is uitgeleerd bij Vitesse, maar heeft wel al een stap naar een grotere club in zijn achterhoofd. Dat vertelt de middenvelder van Vitesse aan VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
ARNHEM

Foor is een van de sterkhouders van Vitesse en heeft de ambitie om een stap te maken. "Ik voel me goed, ben fit en dat wil ik zo houden", vertelt hij na afloop van Vitesse - FC Basel (0-1) aan VoetbalPrimeur.

"Ik maak minuten. De club heeft vertrouwen in mij. Natuurlijk wil ik een keer een stap maken. Daar ben ik nu mee bezig. Ik ben me nog aan het doorontwikkelen. Ik wil hier nog beter worden, hier m'n wedstrijden spelen en sterker worden. Wie weet kan ik die stap maken."

Voor Foor lonkt dan hopelijk een stap naar een Nederlandse topclub. "Wie weet. Ik doe gewoon m'n best en probeer m'n best te doen met Vitesse. Hopelijk komt het een keer uit", zegt Foor. Een kort antwoord volgt als hem gevraagd wordt van welke Nederlandse topclub hij gecharmeerd is. "Ajax speelt mooi voetbal. Altijd fris. Dat vind ik mooi om te zien. Daar geniet ik wel van, ja."

Check hieronder wat Foor nog meer te zeggen had na Vitesse - Basel!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws