Fulham gaf 145 miljoen uit aan nieuwe spelers; middenvelder komt voor 33 miljoen

Fulham gaf 145 miljoen uit aan nieuwe spelers; middenvelder komt voor 33 miljoen

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 23:57do 09-08-2018 om 23:57

Fulham heeft met de komst van middenvelder Andre-Frank Zambo Anguissa de transferuitgaven over de 145 miljoen euro getild. De Kameroense international komt voor een bedrag van naar verluidt 33 miljoen euro over van het Franse Olympique Marseille.

Fulham en Marseille melden niets over een transferbedrag, maar Engelse media weten dat het om dertig miljoen pond gaat. Daardoor heeft de promovendus maar liefst 145 miljoen euro uitgegeven aan nieuwe spelers. 

"Ik ben blij dat ik voor Fulham heb getekend", laat Anguissa weten via de officiële kanalen. "Dit is een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, eentje waar ik erg naar uitkijk. Ik hoop dat ik mijn kwaliteiten tentoon kan stellen. Ik hou van een uitdaging en verzeker dat ik mijn best zal doen voor het team, de club en de supporters."

Anguissa is de twaalfde zomerversterking van Fulham. De club wist eerder Jean Michael Seri, Aleksandar Mitrovic, Alfie Mawson, Fabri, Maxime Le Marchand en Joe Bryan te contracteren. André Schürrle, Calum Chambers, Timothy Fosu-Mensah, Sergio Rico en Luciano Vietto kwamen op huurbasis.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws