Genee heeft primeur: PowNews-'rebel' Dennis komt VI-team versterken

Genee heeft primeur: PowNews-'rebel' Dennis komt VI-team versterken

10-08-2018 08:21
48

Dennis Schouten gaat komend seizoen aan de slag als verslaggever voor Veronica Inside. Presentator Wilfred Genee maakte het nieuws donderdagavond bekend in de NPO1-talkshow Laat op één.

"We hebben er een nieuwe verslaggever bij. Dennis Schouten, de rebel", aldus Genee, die laat weten dat de nieuwste VI-aanwinst ook voor zijn huidige werkgever PowNed blijft werken. "Ik moest van PowNed zeggen dat het een enorm talent is en dat zij hem hebben opgeleid. Zij weten hiervan." Genee denkt dat VI met het binnenhalen van Schouten meer jongeren kan aanspreken. "Johan, René en ik zijn gemiddeld 88. Maar we hebben ook een nieuwe generatie nodig. Ik vind Dennis echt talentvol: ik denk dat hij veel kan en hij heeft ook een prachtig accent."

De 23-jarige Tukker was de afgelopen jaren actief als verslaggever voor PowNews en produceerde onlangs zijn eigen serie Dennis in AlbuFissa, waarin hij een week lang in de Portugese feeststad Albufeira verbleef. Schouten neemt als VI-verslaggever het stokje over van Simon Zijlemans, die de afgelopen drie jaar reportages verzorgde. De Brabander blijft bij RTL en presenteerde donderdagavond de Europa League-uitzending op RTL7.

Lees ook: Half uurtje extra voor Veronica Inside: "Wel érg lang hoor. Vinden we alle drie"