VVV haalt 'prima speler' transfervrij binnen: Bijzonder goede opleiding gehad

VVV haalt 'prima speler' transfervrij binnen: "Bijzonder goede opleiding gehad"

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 11:14vr 10-08-2018 om 11:14

VVV-Venlo heeft zich versterkt met een Duitse vleugelverdediger. Axel Borgmann (24) speelt tot het einde van het seizoen in Venlo, zo bevestigt de club.

Borgmann komt transfervrij over van Vaduz FC. In zijn contract is een optie voor een tweede seizoen opgenomen. Borgmann doorliep de volledige opleiding van Schalke 04, maar kon in Gelsenkirchen niet doorbreken. In zijn Schalke-tijd was hij international van Duitsland O20.

De afgelopen drie seizoenen speelde Borgmann voor Vaduz uit Liechtenstein. Met die club won hij driemaal de beker en speelde hij in de voorrondes van de Europa League. De linksback is bij VVV de opvolger van de naar NEC getransfereerde Leroy Labylle.

"We denken in hem een prima vervanger voor Labylle te hebben gevonden", legt manager voetbal Stan Valckx uit op de clubsite. "Hij heeft natuurlijk een bijzonder goede opleiding gehad bij Schalke en de afgelopen week is gebleken dat hij voor ons een prima speler kan zijn."

VVV versterkte zich deze zomer al met Tino-Sven Susic, Peter van Ooijen, Damian van Bruggen, Chris Kum, Martin Samuelsen, Sem Steijn, Peniel Mlapa en Jay-Roy Grot.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws