'Ik weet niet wat hij thuis vertelt, maar Derksen was niet tegen een contract'

'Ik weet niet wat hij thuis vertelt, maar Derksen was niet tegen een contract'

10-08-2018 13:36
29

Het nieuwe Veronica Inside trapt vrijdagavond af. John de Mol, die Johan Derksen, René van der Gijp en presentator Wilfred Genee losweekte bij RTL, stelt dat hij weinig moeite heeft moeten doen om het trio te overtuigen van een overstap.

"We hebben twee keer bij elkaar gezeten, zij met hun wensenlijstje en ik met het mijne. En toen we die naast elkaar legden, was me wel duidelijk dat daar geen wereld van verschil tussen zat. Iets eerder was dat nog wel even spannend", vertelt De Mol in De Telegraaf.

De Mol ontkent dat Derksen het langst tegenstribbelde. "Nee hoor. Ja, ik las dat hij zoiets vertelde in een interview, vanwege zijn vrouw... Ik weet niet wat hij thuis verteld heeft, maar ik heb zelf niet het idee gehad dat Johan nu zo heel erg tegen een nieuw contract was, nee."

Met Genee heeft De Mol meer plannen dan alleen Veronica Inside. Hij denkt aan een talkshow met Hélène Hendriks. "Dat lijkt me een spannende combinatie, de Beauty and The Beast is dat dan een beetje. Maar we hebben afgesproken: eerst zorgen dat VI helemaal staat en dan gaan we dáárover nadenken."