'Ik ben niet verbaasd, Trencin heeft wel vaker zulke wedstrijden gespeeld'

'Ik ben niet verbaasd, Trencin heeft wel vaker zulke wedstrijden gespeeld'

10-08-2018 14:56
29

Feyenoord ging donderdagavond met 4-0 onderuit bij AS Trencin in de voorronde van de Europa League. Tscheu La Ling, eigenaar van de Slowaakse club, is niet verrast door de prestatie van zijn ploeg. 

"Ik ben niet verbaasd, inderdaad. Het is simpel: we hebben een goede ploeg, maar jong. Als drie spelers niet bij de les zijn, kunnen we zo met 3-0 verliezen, maar zijn ze dat wél, zie je wat er ook kan gebeuren", verklaart Ling tegenover Voetbal International. Volgens Ling, die in zijn actieve carrière speelde voor FC Den Haag, Feyenoord en Ajax, is het niet voor het eerst dat Trencin goed voor de dag komt in Europa. "Een paar jaar terug, bijvoorbeeld, tegen Legia Warschau. Kwamen we een doelpunt tekort voor plaatsing voor de Champions League. Dus nogmaals: voor mij is dit geen verrassing."

Wedden

Meer odds

Ling vond bovendien dat Trencin uitstekend voetbal op de mat legde. "Het is tenminste wel voetbal hoe ik het graag wil zien en de reden dat ik deze club ooit overnam", verklaart hij. Duidelijk is dat Trencin na de ruime zege uitstekende papieren heeft voor de return van volgende week in De Kuip.