Van Bommel sluit meer PSV-aankopen niet uit: 'Dan willen we toeslaan'

Van Bommel sluit meer PSV-aankopen niet uit: 'Dan willen we toeslaan'

10-08-2018 19:27
76

Mark van Bommel is er veel aan gelegen om de bepalende spelers van PSV te behouden. De trainer kan desondanks niet zeggen of de transferzomer van PSV voorbij is na de komst van Ryan Thomas.

"Dat is een goede vraag. Er is altijd belangstelling voor onze spelers. Omdat wij goede spelers hebben", reageerde Van Bommel op de persconferentie op een vraag van de NOS. "Maar we zijn ook aan het kijken waar we ons kunnen versterken. Zoals andere clubs rondkijken, kijken wij ook rond. Als wij het nodig vinden en we komen een speler tegen die bij ons past, dan willen wij toeslaan. Dat hebben we nu ook gedaan (met Thomas, red.)."

PSV moet een plan B hebben voor het geval er aanbiedingen komen voor de bepalende spelers, weet Van Bommel. "Ja, maar wij zijn nog steeds leidend daarin. Wij kunnen nee zeggen." Die luxe positie ten spijt, wordt concurrent Ajax door vrijwel alle Eredivisie-trainers als favoriet voor de landstitel gezien. "Laat ze dat maar denken. Dat maakt mij niet uit hoor. Dat is op basis van aankopen en dat heeft met geld te maken."

PSV begint het seizoen zaterdag met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.