Driessen: 'Labyad wordt gezien als het zoontje van Ten Hag, ook door medespelers'

Driessen: 'Labyad wordt gezien als het zoontje van Ten Hag, ook door medespelers'

10-08-2018 23:39
134

Zakaria Labyad heeft een stroeve start gemaakt bij Ajax, stelt Valentijn Driessen vrijdagavond tijdens de eerste uitzending van Veronica Inside. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf verbazen de Ajax-spelers zich over de band tussen de 25-jarige spelmaker en trainer Erik ten Hag.

De twee kennen elkaar nog van hun gemeenschappelijke tijd bij FC Utrecht. "Labyad wordt een beetje als het zoontje van Ten Hag gezien, ook door de medespelers", wordt Driessen geciteerd door Ajax Showtime. "In de kleedkamer loopt dat natuurlijk niet altijd even lekker. Want als je iets zegt, ligt dat voor hetzelfde geld twee minuten later bij Ten Hag."

Labyad krijgt echter geen voorkeursbehandeling en moet zich vooralsnog tevreden stellen met een reserverol, voegt Driessen toe. "Dus we zien wel dat Ten Hag onderscheid durft te maken en hem op de bank durft te zetten." Labyad zelf gaf eerder op de dag een interview aan AT5. Hierin liet hij weten dat hij goed is opgevangen door de spelersgroep en dat hij wil vechten voor een basisplek.