Sensatie Groeneveld schittert met twee identieke goals: Ik ga het vaker doen

Sensatie Groeneveld schittert met twee identieke goals: "Ik ga het vaker doen"

10-08-2018 23:48
52

Arnaut Groeneveld gaf vrijdagavond een passend vervolg aan zijn wittebroodsweken bij Club Brugge. De van NEC overgekomen aanvaller was tegen KV Kortrijk succesvol met twee identieke doelpunten binnen tien minuten.

Groeneveld, die in België door het leven gaat als Arnaut Danjuma, passeerde directe tegenstander Petar Golubovic twee keer achter elkaar binnendoor om de bal vervolgens in de verre hoek te schieten. "Het is een kwaliteit van mij. Naar binnen komen en de verste hoek opzoeken", gaf de geboren Nigeriaan aan na de wedstrijd. "Ik denk dat ik het wel vaker ga doen. Op training oefen ik er vaak op en ik ben blij dat het in de wedstrijd een keer tot uiting komt", klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

De Jong Oranje-international heeft zich snel aangepast bij zijn nieuwe club. "Ik denk dat we een goed trainingskamp achter de rug hebben. Door de staf werd ik ook goed opgevangen. Ik had dan ook weinig tijd nodig om eraan te wennen. Ik ben niet voor niets naar hier gekomen. Ik wil bewijzen wat ik kan en prijzen pakken met de ploeg", laat hij weten.