Slecht nieuws voor Janssen: Fenerbahçe huurt spits van andere Engelse club

Slecht nieuws voor Janssen: Fenerbahçe huurt spits van andere Engelse club

Gepubliceerd: zondag 12 augustus 2018 om 08:32zo 12-08-2018 om 08:32

Vincent Janssen lijkt een nieuwe huurperiode bij Fenerbahçe op zijn buik te kunnen schrijven. De Turkse topclub van trainer Phillip Cocu maakt melding van de komst van Islam Slimani.

De dertigjarige Algerijnse spits wordt voor een seizoen gehuurd van Leicester City, waar hij mede door de concurrentie van Jamie Vardy nauwelijks aan spelen toe kwam. Het afgelopen seizoen maakte Janssen nog op huurbasis de overstap naar Fenerbahçe. Mede door blessures kwam de aanvaller van Tottenham Hotspur niet verder dan vier goals in zestien optredens.

Toch hoopte Cocu ook over de aanvaller van Tottenham Hotspur te kunnen beschikken, maar Fener is dus voor een andere optie gegaan. Slimani verruilde Sporting Portugal in 2016 nog voor ruim dertig miljoen euro voor Leicester, maar daar heeft hij de verwachtingen geen moment waargemaakt. Vorig seizoen werd hij al bij Newcastle United gestald.

Zonder Slimani won Fenerbahçe zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd onder Cocu. Bursaspor werd met 2-1 verslagen. Roberto Soldado was in dat duel de spits.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws