'Gudmundsson negeert aanbieding PSV en heeft concrete opties: exit lonkt'

'Gudmundsson negeert aanbieding PSV en heeft concrete opties: exit lonkt'

12-08-2018 22:10
45

Albert Gudmundsson is op weg naar de uitgang bij PSV. Het IJslandse talent heeft een contractaanbieding van de club naast zich neergelegd en staat in de belangstelling van een aantal andere clubs.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV wilde graag verlengen met Gudmundsson, maar het aanbod dat de club deed is genegeerd door de IJslander. De Eindhovenaren houden er rekening mee dat hij spoedig vertrekt. Hij kon zijn verbintenis met meerdere jaren verlengen.

De 21-jarige Gudmundsson wist nooit door te breken in het eerste elftal van PSV, maar heeft zich bij Jong PSV wel in de kijker gespeeld bij 'veel clubs', aldus het ED. Er liggen concrete aanbiedingen op tafel. Dat Gudmundsson verhuurd gaat worden door PSV, lijkt uitgesloten.

Het Eindhovens Dagblad verwacht dat Gudmundsson snel verkocht gaat worden. PSV hoopt tussen de een en anderhalf miljoen euro voor hem te krijgen. Slavia Praag werd genoemd als mogelijke nieuwe bestemming, maar die club is afgevallen.

Gudmundsson wist zich niet in het eerste elftal van PSV te spelen, mede omdat hij Gastón Pereiro, Hirving Lozano en Steven Bergwijn voor zich heeft in de pikorde en ook de concurrentie aan moet gaan met talenten als Donyell Malen, Cody Gakpo en Mauro Júnior.