'Cillessen op weg naar Barça-exit: op de bank gezet na gesprek met Valverde'

'Cillessen op weg naar Barça-exit: op de bank gezet na gesprek met Valverde'

12-08-2018 22:50
64

Jasper Cillessen lijkt FC Barcelona te gaan verlaten. Na een gesprek met trainer Ernesto Valverde over zijn toekomst is hij reserve in de Super Cup tegen Sevilla.

Spaanse media, zoals Mundo Deportivo, denken dat het gesprek tussen Cillessen en Valverde niet los kan worden gezien van zijn reserverol in de Super Cup. "Ik heb gesproken met Cillessen, maar ik kan niet zeggen wat er allemaal is gezegd. Hij is iemand waar we op kunnen rekenen", zo wordt Valverde geciteerd door Spaanse media. "Hij is een speler die we op elk vlak waarderen en we willen graag dat hij blijft. We willen twee keepers van het hoogste niveau."

Opvallend genoeg is Cillessen níet opgesteld door Valverde, terwijl hij voorheen alle bekerwedstrijden keepte. Alleen tijdens duels in de competitie en Champions League moest hij Marc-André Ter Stegen voor zich dulden.

Dat Cillessen niet speelt tegen Sevilla is een extra teken dat hij op weg is naar de Barcelona-uitgang, aldus Spaanse media. Duidelijk is niet of er op de achtergrond iets speelt. SSC Napoli zou nog steeds serieus geïnteresseerd zijn in de Oranje-doelman, al wordt ook Guillermo Ochoa (Standard Luik) genoemd.