Update: PSV plant presentatie van aankoop Thomas, ook Zoet zet handtekening

Update: PSV plant presentatie van aankoop Thomas, ook Zoet zet handtekening

13-08-2018 13:45
49

Ryan Thomas sluit maandag aan bij PSV. Dat melden het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. Eerst moet de 23-jarige aankoop, die overkomt van PEC Zwolle, nog de laatste (medische) protocollen doorlopen.

Thomas werd dit weekend al grotendeels gekeurd, waardoor hij afgelopen weekend ontbrak in de wedstrijdselectie van PSV. Maandag kunnen de supporters in Eindhoven voor het eerst kennismaken met de nieuwste aankoop. De 23-jarige middenvelder uit Nieuw-Zeeland komt voor een bedrag tussen de twee en drie miljoen euro over van PEC Zwolle.

Het is nog niet bekend wanneer Thomas gepresenteerd wordt door PSV. Het Eindhovens Dagblad verwacht dat de middenvelder niet maandag, maar waarschijnlijk dinsdag op de foto gaat. De Telegraaf gaat ervan uit dat de presentatie aansluit op de maandagtraining. Bij PSV moet Thomas het middenveld versterken. Die linie was na de terugkeer van Marco van Ginkel naar Chelsea onderbezet.

Update 13.45: PSV gaat Ryan Thomas dinsdagmiddag presenteren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Dan volgt ook de eerste reactie op zijn overstap van PEC Zwolle naar PSV. Naast de presentatie van Thomas zal Jeroen Zoet zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. PSV maakte het akkoord een kleine maand geleden al bekend.