'In het begin kwam PEC er niet uit, verder heb ik zelf nee gezegd tegen clubs'

'In het begin kwam PEC er niet uit, verder heb ik zelf nee gezegd tegen clubs'

15-08-2018 07:05
13

De Eredivisie is weer begonnen, maar Younes Namli is nog steeds speler van PEC Zwolle. De 24-jarige aanvaller staat open voor een transfer, maar laat blijken niet ten koste van alles weg te willen.

"Ik weet niet meer dan jullie", reageert Namli op de vraag van Voetbal International of hij na 1 september nog voor PEC speelt. "Ik zal eerlijk zijn: aan het begin van de voorbereiding heb ik ook gedacht dat ik hier nu niet meer zou zijn. In het begin kwam PEC er met een paar clubs niet uit, waaronder Genoa. Verder heb ik zelf nee gezegd tegen meerdere geïnteresseerde clubs."

De Deen heeft nog een tweejarig contract hoeft niet per se te vertrekken. "Als ik weg wil, wil ik wel naar een club waar ik elke week speel én belangrijk kan zijn voor mijn team. Bovendien heb ik het hier goed. Ik ga er op dit moment van uit dat ik blijf." Namli groeide het voorbije seizoen uit tot steunpilaar in Zwolle, nadat hij transfervrij was overgekomen van sc Heerenveen.

PEC speelde met de komst van Stanley Elbers al in op een mogelijk vertrek van Namli. Daarmee staat de teller op negen aanwinsten deze zomer. Trainer John van 't Schip hoopt op nog één of twee nieuwe spelers.