Als we in de Eredivisie spelen zoals we nu deden, blazen we iedereen omver

"Als we in de Eredivisie spelen zoals we nu deden, blazen we iedereen omver"

15-08-2018 08:14
140

Noussair Mazraoui voelt zich momenteel basisspeler van Ajax en geniet daar met volle teugen van. De rechtsback zag diverse teamgenoten dinsdagavond hun klasse etaleren in het duel met Standard Luik (3-0) in de Johan Cruijff Arena.

"Ik genoot echt van de passie waarmee we speelden. Constant druk op de bal, mooie acties en dan gaat alles lopen. Dat is gewoon geweldig", zegt Mazraoui voor de camera van Voetbal Inside. Hij erkent dat er een groot verschil was met zaterdag, toen het 1-1 werd tegen Heracles Almelo. "Als we in de Eredivisie spelen zoals we nu deden, blazen we iedereen omver."

Vooral zijn 'maatje' Hakim Ziyech maakte veel indruk op Mazraoui. "Misschien heeft hij bij FC Twente wel eens beter gespeeld, toen hij echt alleen maar hoogstandjes had, maar dit kwam er heel dicht bij", looft hij de spelmaker. Zelf mag de vleugelverdediger zich momenteel ook basisspeler noemen. "Ik weet dat ik elke wedstrijd mijn ding moet doen."

"Een mindere wedstrijd zoals zaterdag zet je toch aan het denken", aldus Mazraoui. "Ik ben nu een vaste waarde, maar niet echt vast vast. Als je twee, drie wedstrijden slecht presteert beland je op de bank. Het is druk waar je mee moet omgaan. We hebben een brede selectie."