Van Persie gelooft in stunt: 'Mooie uitdaging om maximale eruit te halen'

Van Persie gelooft in stunt: 'Mooie uitdaging om maximale eruit te halen'

15-08-2018 19:09
55

Feyenoord moet donderdag in de eigen Kuip een 4-0 achterstand goed zien te maken tegen AS Trencin. Feyenoord-spits Robin van Persie erkent dat het een zware dobber wordt, maar wil de moed niet opgeven.

"Van 4-0 achter? Volgens mij heb ik dat nooit meegemaakt. Maar wel vanuit een moeilijke situatie terug moeten komen", reageert Van Persie tegenover de camera van Feyenoord TV op de vraag of hij ooit eerder van zo'n grote achterstand heeft terug moeten komen. "Je kunt het op twee manieren zien. Je kunt zeggen: dat is kansloos, maar dat is het nooit. Aan de andere kant is het ook een mooie uitdaging, om met de fans, staf en spelers er het maximale uit te halen."

Van Persie vindt dat Feyenoord er alles aan moet doen om tot een maximaal resultaat te komen tegen de Slowaken. "Wat dat gaat zijn, gaan we morgen zien. We hebben gisteren een goeie, tactische training gehad. Dat gaan we vandaag weer doen. Dus we zijn goed voorbereid."

Feyenoord mag in ieder geval geen tegengoal krijgen. "Want dan wordt het wel heel lastig. Ik denk als we met de rust 1-0 of 2-0 voor staan dat we dan echt een serieuze kans maken om in ieder geval die vier goals verschil goed te maken", besluit de routinier.