Barcelona wint Joan Gamper Trofee met aanvoerder Cillessen

Barcelona wint Joan Gamper Trofee met aanvoerder Cillessen

15-08-2018 20:40
22

FC Barcelona heeft woensdagavond beslag gelegd op de Joan Gamper Trofee. op eigen veld wonnen de Catalanen met 3-0 van Argentijns kampioen Boca Juniors.

Barcelona begon de wedstrijd met aankopen Arturo Vido in de basis. Laatsgenoemde tekende voor de openingstreffer door de zestienmeter in te dribbelen en hard en droog uit te halen: 1-0. Via Lionel Messi verdubbelde Barcelona de score. De Argentijnse ster kwam alleen voor Boca-doelman Esteban Andrada en stifte de bal heel beheerst binnen.

Wedden

Meer odds


In de tweede helft mocht Jasper Cillessen zijn opwachting maken, die door trainer Ernesto Valverde ook nog eens als aanoerder werd gebombardeerd. Eenmaal wist de goalie zich te onderscheiden toen hij een aanvaller van Boca voor zich zag opduiken. De doelman verkleinde zijn doel uitstekend en wist een treffer te voorkomen. Het vlagsignaal voor buitenspel deed aan de uitstekende redding van Cillessen niks af.


Rafinha bepaalde de eindstand uiteindelijk op 3-0 door na een combinatie met Luis Suárez de bal fraai in het doel te stiften.