Van Persie: 'Trainingen minimaal even hoog niveau als Arsenal en Man United'

Van Persie: 'Trainingen minimaal even hoog niveau als Arsenal en Man United'

15-08-2018 21:52
154

Robin van Persie wil in aanloop naar de Europa League-return tegen AS Trencin vooral positief zijn. De aanvaller stelt dat Feyenoord even in een mindere fase zit, maar dat er verder weinig aan de hand is.

"We zijn met zijn allen heel positief bezig. We hebben er een goede trainingsweek op zitten, geen goede wedstrijdweek zoals jullie weten. Als ik kijk naar hoe we trainen, als ik kijk naar pass- en trapvormen dan is dat minimaal van even hoog niveau als Arsenal of Manchester United", aldus Van Persie op de persconferentie.

De aanvaller vertelt verder dat hij van Alex Ferguson leerde met teleurstelling om te gaan. "In mijn eerdere jaren had ik heel veel moeite om teleurstelling een plekje te geven, maar dat is niet de oplossing. Je moet juist positief zijn, je moet juist leren van wat er is gebeurd", stelt de aanvaller. Hij benadrukt dat Feyenoord in de afgelopen drie jaar vijf prijzen heeft gewonnen. "Nu hebben we 2 keer verloren. Dat is vervelend, maar we moeten het ook niet groter maken dan het is."