Zoet koos bewust voor PSV: 'Wilde stap maken, maar het klopte niet zoals hier'

Zoet koos bewust voor PSV: 'Wilde stap maken, maar het klopte niet zoals hier'

16-08-2018 09:43
100

Jeroen Zoet stond open voor een vertrek naar het buitenland, maar verlengde uiteindelijk zijn contract bij PSV. De goalie staat nu tot 2021 onder contract in Eindhoven en daar is hij maar wat blij mee.

"PSV heeft er deze zomer weer alles aan gedaan om een goed en sterk team bij elkaar te houden. Dat is iets wat we me aanspreekt", verklaart hij in gesprek met Eindhovens Dagblad. De keuze om bij PSV te blijven was een hele bewust. "Met de mensen om me heen in wie ik vertrouwen heb, heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb dan wel uitgesproken dat ik een stap zou willen maken, maar het klopte niet zoals hier. Ik ben hartstikke blij dat ik ben gebleven omdat ik weet wat ik hier heb. Het zit goed."

De Eindhovenaren begonnen de competitie in ieder geval uitstekend met een 4-0 thuisoverwinning op FC Utrecht. "We willen bij PSV weer kampioen worden, Europees goed spelen en individueel wil ik laten zien dat ik daarvoor ook klaar ben. Dat dwing je af door bij je club over een langere periode goed te presteren."