Update: Willem II bevestigt komst Avdijaj: 'Ik ga voor jullie vechten'

Update: Willem II bevestigt komst Avdijaj: 'Ik ga voor jullie vechten'

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 14:00do 16-08-2018 om 14:00

Willem II staat op het punt zich te versterken met Donis Avdijaj. Volgens het Duitse RevierSport nemen de Tilburgers de aanvaller transfervrij over van Schalke 04.

Avdijaj heeft in Gelsenkirchen nog een contract tot medio 2019, maar zou desondanks transfervrij de overstap mogen maken. Het Duitse medium meldt dat Avdijaj donderdag de medische keuring ondergaat en vervolgens een tweejarig contract tekent in Tilburg.

Avdijaj speelde afgelopen seizoen een half jaar in Nederland op huurbasis voor Roda JC. In totaal kwam hij tot elf optredens, waarin hij drie keer scoorde en twee assists gaf. Bij Schalke'04 heeft Avdijaj geen uitzicht op speelminuten.

De Tilburgers versterkten zich eerder deze week al met Aras Özbiliz. Mogelijk kunnen de aanwinsten vrijdag al hun debuut maken als Willem II aantreedt tegen FC Groningen. De Tilburgers begonnen de competitie met een teleurstellende 0-1 nederlaag tegen VVV-Venlo.

Update 13:57 uur: Willem II heeft de komst van Donis Avdijaj bevestigd via de officiële kanalen. "Ik ben de nieuwe strijder van Willem II. Ik ga voor jullie vechten en tot snel", aldus de nieuwe aankoop. 

Poll

Is Avdijaj een goede aanwinst voor Willem II?

(2565 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws