Italiaanse geruchten: FC Utrecht haalt oude bekende op uit de Serie A

Italiaanse geruchten: FC Utrecht haalt oude bekende op uit de Serie A

16-08-2018 13:10
64

FC Utrecht staat op het punt om Timo Letschert terug naar de Galgenwaard te halen, melden diverse vertegenwoordigers van het Italiaanse geruchtencircuit. De 25-jarige verdediger verruilde de Domstedelingen in de zomer van 2016 voor Serie A-club Sassuolo.

Het Italiaanse avontuur is voor Letschert echter geen groot succes geworden. In twee jaar tijd wist hij, mede door hardnekkig blessureleed, slechts zestien competitiewedstrijden plus drie Europa League-optredens op zijn naam te schrijven. Volgens Tuttomercatoweb heeft de geboren Noord-Hollander zijn kluisje bij Sassuolo al leeggehaald. FC Utrecht huurt hem naar verluidt voor één seizoen van de Italianen, met een optie tot koop.

Wedden

Meer odds

Letschert speelde tussen 2014 en 2016 in de Galgenwaard en heeft daar zijn meest succesvolle periode als prof achter de rug. Tijdens zijn tweede seizoen haalde FC Utrecht de bekerfinale en werd Letschert opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Eerder kwam hij uit voor FC Groningen en Roda JC. Eind mei werd de centrale verdediger nog gelinkt aan een transfer naar AZ.