Aankoop Willem II scoorde al eens in Tilburg: 'Doelpunt kan ik me goed herinneren'

Aankoop Willem II scoorde al eens in Tilburg: 'Doelpunt kan ik me goed herinneren'

16-08-2018 15:00
22

Willem II heeft met Donis Avdijaj een versterking gehaald voor de voorste linie. De 21-jarige Duitse aanvaller weet bovendien hoe hij moet scoren Koning Willem II stadion.

Avdijaj speelde namelijk een half jaar op huurbasis voor Roda JC. Tijdens het bekerduel Willem II - Roda JC tekende hij op prachtige wijze voor de 1-2. "Dat doelpunt kan ik me nog goed herinneren. Maar nu is alles anders en ga ik mijn doelpunten niet tegen, maar voor Willem II maken", aldus de aanvaller op de website van Willem II.

Wedden

Meer odds

In een half jaar Roda JC scoorde Avdijaj vier keer in twaalf wedstrijden. Willem II neemt hem nu over van Schalke 04. Avdijaj tekent voor een seizoen, de club heeft een optie om het contract met een jaar te verlengen.

Technisch directeur Joris Mathijsen is content met de aankoop. "Donis is ons opgevallen in de periode dat hij bij Roda JC speelde. Een paar weken geleden werden we op de hoogte gesteld dat hij Schalke mocht verlaten. We hebben toen contact met hem opgenomen en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een contract. Donis kan in de aanval op meerdere positie spelen, al speelt hij voornamelijk op de linkerflank."