Perez en Been oneens over Boëtius: 'Hij heeft toch niemand vermoord ofzo?'

Perez en Been oneens over Boëtius: 'Hij heeft toch niemand vermoord ofzo?'

16-08-2018 20:26
38

Kenneth Perez vindt dat Jean-Paul Boëtius te zwaar gestraft is door Giovanni van Bronckhorst. De Feyenoorder heeft een geldboete gekregen en is uit de selectie gezet omdat hij tegen De Graafschap een oliedomme rode kaart pakte. Mario Been is het niet met Perez eens.

"Het is de tweede keer. Hij wilde niet trainen bij Fenerbahçe uit. Daar heeft hij een week straf voor gehad. Als je er dan in komt en dít doet, wat moet een coach dan? Moet hij je belonen?", vraagt Been zich af bij FOX Sports.

Perez countert: "Hoe dom was die rode kaart van Botteghin dan? Moet hij dan ook geschorst worden? Je hebt je straf gehad voor dat eerste. Dan is dat afgelopen. Nu straf je hem en jezelf. Ik vind het een zware straf. Hij heeft toch niemand vermoord ofzo? Hij heeft toch geen doodschop uitgedeeld of iets ergs gedaan?"

Been: "Het is een herhaling van zetten. Hij heeft hem al een keer gewaarschuwd. Nu laat hij zijn ploeg weer in de steek. Als ik Gio moet geloven, denk ik dat hij hier weinig kans van slagen heeft."