Linssen: We kunnen heel goed samen, maar kunnen elkaars bloed ook wel drinken

Linssen: "We kunnen heel goed samen, maar kunnen elkaars bloed ook wel drinken"

16-08-2018 23:41
41

Bryan Linssen is boos op de arbitrage. Jake-Clarke Salter kreeg een, in zijn ogen onterechte, rode kaart waardoor Vitesse ruim een uur met tien man moest spelen tegen FC Basel. Vitesse redde het niet.

"Dit is belachelijk. Het is nooit een rode kaart. Hij gaat voor de bal en heeft 'm ook. Belachelijk, maar daar is nu niets meer aan te doen", zegt Linssen tegen FOX Sports. 

Bij de vleugelspeler was wat irritatie te merken, onder meer richting Roy Beerens. "Met Beerens heb ik heel vaak irritatie", lacht hij. "We kunnen heel goed samen, maar kunnen elkaars bloed ook wel drinken. Hij riep: hey, hey. Ik weet niet wat hij bedoelt met: hey, hey. Dat kan iedereen roepen. Frustratie zit hem ook in dat je weet dat je hier moet winnen. Heel veel zat tegen."

Linssen had liever gehad dat Vitesse AS Trencin had geloot, de Slowaakse ploeg die wist te stunten tegen Feyenoord. "Wij treffen Basel. Het is echt niet zo dat je die zomaar even oprolt. Ik had liever een tegenstander zoals die van Feyenoord. Basel is toch twee maten groter."

"Dan moet je boven jezelf uitstijgen om over twee wedstrijden te winnen. Als we vorige week 0-0 hadden gespeeld, was het nu een heel andere wedstrijd geweest. We hebben het toen laten liggen en eigenlijk ook vandaag."