Feyenoord-uitdager meldt zich: 'Uitgesproken dat we voor plaats drie willen gaan'

Feyenoord-uitdager meldt zich: 'Uitgesproken dat we voor plaats drie willen gaan'

17-08-2018 15:32
57

Maikel van der Werff denkt dat Vitesse dit seizoen een gooi kan doen naar een plek in de top-drie. De 29-jarige verdediger heeft de selectie inmiddels aardig kunnen taxeren en is enthousiast.

"Ja, niet alleen qua voetbal, maar ook wat mentaliteit betreft", zegt Van der Werff tegen Voetbal International. "Er zijn nogal wat goede spelers vertrokken, maar ik heb het idee dat we er niet zwakker op geworden zijn. Die Bero is echt een beest op het middenveld, die geeft 150 procent. Met Pasveer hadden we al een goede keeper, maar nu zie je dat Eduardo ook meteen rust uitstraalt en niet voor niets international is geweest."

"En vergis je niet, er zijn nog veel jongens van vorig jaar, hè", vervolgt Van der Werff. "Zo'n Foor staat nu ook geweldig te ballen op het middenveld. Ik zie niet voor wie wij bang zouden moeten zijn. De kunst is dit seizoen eens niet zoveel punten tegen de wat kleinere ploeg te laten liggen."

De komende weken wachten eerst serieuze testen tegen sc Heerenveen, AZ en Ajax. "Laat maar komen, we hebben intern met de jongens uitgesproken dat we voor plaats drie of vier willen gaan. Ja, dan val je ook Feyenoord aan, is AZ toch ook gelukt vorig seizoen?"