Update: Janssen bevestigt blessurenieuws via Instagram, operatie al achter de rug

Update: Janssen bevestigt blessurenieuws via Instagram, operatie al achter de rug

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 17:18di 21-08-2018 om 17:18

Vincent Janssen kan een late zomerse transfer vergeten, meldt The Sun. Volgens de Engelse boulevardkrant heeft de in Heesch geboren spits bij Tottenham Hotspur een zware blessure opgelopen, waardoor hij een streep kan zetten door het voetbaljaar 2018.

Wat er precies gebeurd is en aan welk lichaamsdeel Janssen getroffen is, laat The Sun in het midden. De spits lijkt echter tot aan de kerstdagen buitenspel te staan. Tottenham Hotspur was eigenlijk van plan om de spits deze zomer te verkopen, maar zal minstens een half jaar geduld moeten hebben.

Janssen kroonde zich in 2016 namens AZ tot Eredivisie-topscorer en vertrok voor ruim 22 miljoen euro naar Noord-Londen. Op het inmiddels gesloopte White Hart Lane kon hij echter geen potten breken, waarna hij werd verhuurd aan Fenerbahçe. De club van Phillip Cocu werd onlangs weer aan hem gelinkt, maar heeft inmiddels gekozen voor Islam Slimani. Bij Tottenham lijkt de Brabander weinig perspectief te hebben: Janssen heeft voor dit seizoen geen rugnummer gekregen.

Update 21/8 17.18: Janssen heeft inmiddels een succesvolle operatie aan zijn voet ondergaan, laat de spits weten via Instagram. De Brabander liep zijn blessure op tijdens zijn huurperiode bij Fenerbahçe, maar verbeet de pijn en speelde het seizoen uit. Wanneer hij weer zal kunnen spelen, volgens Britse media zal dat pas na Kerstmis zijn, laat Janssen in het midden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws