Tegenvallende cijfers voor VI: ruim achter Slimste Mens en Eén tegen Honderd

Tegenvallende cijfers voor VI: ruim achter Slimste Mens en Eén tegen Honderd

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 18:18za 18-08-2018 om 18:18

Veronica Inside is vrijdagavond opvallend slecht bekeken. Volgens Stichting Kijkonderzoek schakelden er 460 duizend kijkers in voor de voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

De uitzending, met Martijn Krabbendam en Herman Brusselmans als tafelgasten, is hierdoor slechts als twintigste geëindigd in de lijst met best bekeken programma's op de vrijdagavond. Programma's als Eén tegen Honderd (NPO1, 1,3 miljoen kijkers), De Slimste Mens (NPO2, 1,2 miljoen kijkers) en Het Italiaanse Dorp Ollolai (RTL4, ruim zeshonderdduizend kijkers) stonden rechtstreeks tegenover VI geprogrammeerd en scoorden aanmerkelijk beter dan de talkshow.

Tijdens de eerste twee uitzendingen van het seizoen, op vrijdag 10 augustus en maandag 13 augustus met respectievelijk Valentijn Driessen en Hans Kraay junior, lagen de kijkcijfers nog een stuk hoger: volgens Mediacourant gaat het om 674 duizend belangstellenden op de vrijdag en 648 duizend op maandag. Genee, Derksen en Van der Gijp zijn bezig met hun wittebroodweken op Veronica, nadat ze deze zomer overkwamen van RTL.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws