'ADO lijdt dubbele nederlaag in Almelo: Heracles veegt eerste bod van tafel'

'ADO lijdt dubbele nederlaag in Almelo: Heracles veegt eerste bod van tafel'

19-08-2018 07:03
83

ADO Den Haag beleefde zaterdag een vervelende avond in Almelo. De club uit de residentiestad ging met 4-2 onderuit tegen Heracles Almelo en heeft bovendien (voorlopig) naast Heracles-spits Vincent Vermeij gegrepen.

TC/Tubantia meldde vrijdag al dat ADO daags voor de uitwedstrijd tegen Heracles interesse had getoond in de 24-jarige aanvalsleider. Het regionale medium pakt na de wedstrijd uit met het nieuws dat er zelfs al een bod is gedaan op Vermeij. Heracles heeft de eerste aanbieding echter geweigerd.

Vermeij zat zaterdagavond negentig minuten op de bank en zag zijn Spaanse concurrent Adrian Dalmau één van de vier Almelose treffers aantekenen. De bij Ajax opgeleide spits hoeft niet per se weg, maar staat eventueel open voor een transfer. "Ik wil gewoon spelen. Op dit moment moet ik afwachten", reageerde hij na afloop tegenover TC/Tubantia.

ADO op zoek
ADO is al enige tijd druk op zoek naar een extra spits. De club verkocht topschutter Björn Johnsen aan AZ en moet het voorlopig stellen zonder aanwinst Yuning Zhang: de Chinees is momenteel actief op de Aziatische Spelen. Erik Falkenburg was tegen FC Emmen de gelegenheidsspits, maar brak zijn neus tijdens de seizoensouverture. Tegen Heracles stond Melvyn Lorenzen noodgedwongen in de punt van de aanval.

Lees ook: Spektakelstuk in Almelo: Heracles verslaat ADO met 4-2