Zoet knipoogt na late PSV-zege: 'Misschien heb jij iets meer vrije tijd dan wij'

Zoet knipoogt na late PSV-zege: 'Misschien heb jij iets meer vrije tijd dan wij'

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 08:59zo 19-08-2018 om 08:59

PSV-doelman Jeroen Zoet kon opgelucht ademhalen na de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Eindhovenaren leken in Limburg op weg naar duur puntenverlies, maar behielden hun maximale score dankzij een late goal van invaller Dante Rigo.

De sluitpost vond PSV 'slordig' voetballen, zo vertelde hij na afloop aan Voetbal Inside. "Ballen die ertussen vallen, die eigenlijk voor ons moeten zijn als je scherp bent en goed staat. Maar dat gebeurde een aantal keren niet. Dan moet je met zijn allen terug en dat kost veel energie." Zoet denkt echter niet dat de late overwinning berust op puur toeval. "We bleven er tot het einde in geloven, terwijl er bij Fortuna een paar waren die kramp kregen. Bij ons is iedereen op en top fit."

De Eindhovenaren kunnen zich nu opmaken voor het Champions League-tweeluik met BATE Borisov. De heenwedstrijd in Wit-Rusland staat gepland voor dinsdag. "Daar heb ik wel eens eerder gespeeld, met PSV en met het Nederlands elftal. Ik weet waar we naartoe gaan en ik heb er zin in." De vraag van interviewer Ron Vorstermans of er iets te doen is in Minsk, wordt door Zoet beantwoord met een glimlach. "Wij gaan daarheen voor het voetbal. Misschien heb jij iets meer vrije tijd, dus het is aan jou om uit te zoeken of daar iets te doen is."

Poll

Gaat PSV de poulefase van de Champions League halen?

(4287 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws