Cocu kondigt uitgaande transfer aan na valse start: Hebben een akkoord bereikt

Cocu kondigt uitgaande transfer aan na valse start: "Hebben een akkoord bereikt"

19-08-2018 09:27
26

Phillip Cocu is bezig met het versterken van de Fenerbahçe-selectie. De van PSV overgekomen trainer bevestigde zaterdag na de wedstrijd tegen Yeni Malatyaspor dat de grootmacht uit Istanbul bezig is met zowel inkomende als uitgaande transfers.

De 101-voudig Oranje-international beleeft geen gemakkelijke eerste weken bij Fenerbahçe. De club werd door Benfica uit de voorrondes van de Champions League geknikkerd en verloor zaterdag verrassend van Yeni Malatyaspor, vorig seizoen nog tiende in de Süper Lig. "Ik denk dat ik nog tijd nodig heb om mijn ideale team samen te stellen, want er zullen nog spelers komen en vertrekken. Ik kon het voor de wedstrijd nog niet bevestigen, maar Giuliano (Braziliaanse spelmaker, red.) gaat vertrekken. Wij hebben een akkoord bereikt met een andere club en hij is zelf ook rond", laat de trainer weten aan beIN Sports.

Cocu is bovendien bezig met het halen van nieuwe spelers, maar moet werken met beperkte middelen. Fenerbahçe heeft UEFA-sancties gekregen vanwege het overtreden van de Financial Fair Play-regels. "Ik heb liever nu al een complete selectie, maar we moeten roeien met de riemen die we hebben. De spelers doen hun uiterste best voor hun club en we doen er alles aan om onszelf te verbeteren."