Koningskoppel van AZ herenigd bij NAC: Hij krijgt een biertje van me

Koningskoppel van AZ herenigd bij NAC: "Hij krijgt een biertje van me"

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 09:59zo 19-08-2018 om 09:59

Mikhail Rosheuvel beleefde zaterdagavond een geslaagd thuisdebuut namens NAC Breda. De rechtsbuiten leidde tegen De Graafschap de 1-0 van Mitchell te Vrede in met een puntgave voorzet, waarna NAC uitliep naar een 3-0 overwinning op de Superboeren.

Rosheuvel en Te Vrede kennen elkaar als sinds hun tienertijd en zijn na vele omzwervingen weer herenigd. "In de jeugd van AZ speelden we ook samen. Gaf ik ook de voorzetten en mocht hij ze afmaken. Laat mij de assists maar geven. Deze tel ik weer keurig mee", aldus een opgetogen Rosheuvel in gesprek met Voetbal International. "Hij krijgt een biertje van me."

De geboren Amsterdammer is onder de indruk van zijn eerste Avondje NAC. "Ik keek ernaar uit. Ik kende het alleen van de verhalen van collega's en ik heb het als tegenstander wel meegemaakt natuurlijk", vertelt Rosheuvel, die hoopt dat hij een publiekslieveling kan worden in het Rat Verlegh Stadion. "Ik ben wel een speler die van de interactie met het publiek houdt. Als de acties lukken is dat makkelijk praten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws