Vitesse wil mij niet laten gaan. Of er interesse is? Ja, er is wel interesse

"Vitesse wil mij niet laten gaan. Of er interesse is? Ja, er is wel interesse"

19-08-2018 20:52
56

Bryan Linssen had deze zomer de kans om te vertrekken bij Vitesse, maar zijn club wilde hem niet laten gaan. Welke clubs belangstelling hadden is niet duidelijk.

"Vitesse wil mij niet laten gaan. Of er interesse is? Ja, er is wel interesse. Of dat te maken had met Boëtius bij Feyenoord? Nee", is Linssen duidelijk voor de camera van FOX Sports. Hans Kraay jr. doelt op eventuele belangstelling van Feyenoord, omdat Boëtius waarschijnlijk is uitgespeeld in Rotterdam-Zuid.

Vitesse verspeelde zondagmiddag twee dure punten tegen sc Heerenveen. Daar kan Linssen niet mee leven, want Vitesse was een stuk beter. "We hebben veel grote kansen gehad en Heerenveen veel onder druk gezet. Met één goal doen we onszelf zeker tekort. We zijn helemaal niet blij met een punt. We kwamen hier voor drie, zo hebben we ook gespeeld. Je krijgt alleen niet altijd wat je verdient, zoals vandaag dus."

Afgelopen donderdag speelde Vitesse nog in de Europa League tegen FC Basel. Geen excuus, vindt Linssen. "Je bent nooit zo fit als wanneer je een hele week rust hebt gehad. Je moet karakter tonen en laten zien dat je mentaliteit hebt, dat je die wedstrijd wil winnen. Ik heb zelf drie kansen gemist en was niet de enige. Dat geeft aan dat we kansen hebben gehad op de winst."