Been over trainersklus: 'Ging allemaal zo via-via-via, dat heb ik afgekapt'

Been over trainersklus: 'Ging allemaal zo via-via-via, dat heb ik afgekapt'

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 21:20zo 19-08-2018 om 21:20

Mario Been heeft een aantal aanbiedingen uit India afgeslagen. Diverse clubs wilden de clubloze Nederlander aanstellen als hoofdtrainer.

Bij Rondo van Ziggo Sport vertelt Been wat hij dagelijks doet nu hij geen club heeft. "Ik ben analist bij FOX. Hier en daar schuif ik aan. Voor de rest doe ik leuke dingen. Ik ben met Dick (Advocaat, red.) meegeweest naar Fenerbahçe. Een jaar later kreeg ik de kans bij APOEL Nicosia, maar dat duurde maar twee maanden. Ik had wat andere ideeën dan de president. Ik was al vrij snel thuis. Nu is het afwachten of er ergens een club vrij komt."

"Ik had wat aanbiedingen uit India en eentje uit de zandbak. Maar dat ging allemaal zo via-via-via, dat ik dat op een gegeven moment heb afgekapt. India vond ik te ver weg. Ik ben nu acht maanden opa. Dat is geweldig en vind ik ook iets waard. Doordat ik analist ben, blijf ik in de buurt."

Het is wachten tot een club bij Been uitkomt. "Het is niet zo dat ik daar iedere dag mee bezig ben. Als er wat komt, komt er wat en anders vind ik het ook goed en ga ik verder met waar ik mee bezig ben. Dit vind ik ook hartstikke leuk. Je mening geven over voetbal en wedstrijden kijken."

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws