Peterson valt op en wekt interesse: 'Volgende week wordt dat misschien duidelijk'

Peterson valt op en wekt interesse: 'Volgende week wordt dat misschien duidelijk'

20-08-2018 10:08
36

Kristoffer Peterson kent een uitstekend begin van het seizoen bij Heracles Almelo. Na zijn treffer in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax, scoorde hij dit weekend twee keer in de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Zijn goede competitiestart is ook andere clubs opgevallen.

De Zweedse aanvaller bevestigt dat er interesse is voor hem. "Net zoals er vorige week belangstelling was voor Dario van den Buijs", aldus Peterson tegenover het Algemeen Dagblad. Van den Buijs had de mogelijkheid naar het Italiaanse Crotone, dat uitkomst in de Serie B, te verkassen, maar hij besloot in Almelo te blijven.
Volgens Peterson is er 'niets concreets'. "En er ligt geen bod", voegt hij daar aan toe. Uit welke competitie de interesse komt wil de aanvaller ook niet loslaten. "Volgende week wordt dat misschien duidelijk."

Peterson stelt graag bij Heracles te willen blijven. "Voor ik bij Heracles kwam, was mijn spel wisselvallig, met veel ups en downs. Dat is er uit. De Kris van nu is professioneel en laat zich niet meer afleiden door andere dingen."

No Poll