'Luckassen kiest voor Hertha BSC: verdediger in gesprek met club uit Bundesliga'

'Luckassen kiest voor Hertha BSC: verdediger in gesprek met club uit Bundesliga'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 13:07ma 20-08-2018 om 13:07

PSV'er Derrick Luckassen lijkt onderweg naar de Bundesliga. Hij kan zijn carrière voortzetten bij Hertha BSC.

Volgens Eindhovens Dagblad had Luckassen meerdere mogelijkheden, maar is Luckassen in gesprek met de Duitse club. De zaken moeten nog wel worden afgewikkeld, dus van een afgeronde transfer is nog geen sprake. Volgens Eindhovens Dagblad zou het om een definitieve transfer kunnen gaan, maar lijkt een verhuur logischer. Bij Hertha BSC staat ook oud-PSV'er Karim Rekik onder contract.

Eerder maandag werd bekend dat Luckassen niet met PSV afreist naar Wit-Rusland, waar voor de Eindhovenaren de belangrijke Champions League-confrontatie met BATE Borisov wacht. Ook de kersverse aanwinsten Ryan Thomas en Trent Sainsbury ontbreken.

Luckassen maakte vorig jaar de overstap van AZ naar PSV, waar hij een contract tekende tot medio 2022. Vorig seizoen speelde de centrale verdediger negentien competitieduels voor de Eindhovenaren. PSV hoeft voor Luckassen geen vervanger meer aan te trekken, omdat het in een eerder stadium al Trent Sainsbury contracteerde. De Australiër was gehaald voor het geval een van de centrale verdedigers zou vertrekken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws