Nijhuis verbaasd over Van Bommel: 'Hij vraagt altijd om uitleg. Ja, waarom dan?'

Nijhuis verbaasd over Van Bommel: 'Hij vraagt altijd om uitleg. Ja, waarom dan?'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 21:19ma 20-08-2018 om 21:19

Mark van Bommel heeft tijdens zijn eerste weken als PSV-trainer al een reputatie opgebouwd bij het scheidsrechterskorps. Bas Nijhuis, maandagavond tafelgast bij Veronica Inside, laat weten dat de arbiters onderling gesproken hebben over de manier waarop Van Bommel benaderd moet worden.

Johan Derksen vindt dat de 41-jarige Limburger zich rustiger gedraagt dan tijdens zijn spelerscarrière. Presentator Wilfred Genee wijst de VI-routinier er echter op dat Van Bommel voortdurend verhaal haalt bij de vierde man en krijgt bijval van Nijhuis. "Precies hetzelfde als toen hij nog speler was, toen was hij ook altijd bezig met de arbitrage. Hij vraagt ook altijd om uitleg van de vierde official. Ja, waarom dan?"

De Tukker bevestigend op de vraag van Genee of er in Zeist wordt gesproken over Van Bommel. "Ja, dan zeggen we altijd: Mark kort houden." Derksen ziet echter weinig verkeerds aan het gedrag van de PSV-trainer. Zolang hij niets beledigends zegt en netjes in zijn vakje blijft, moet je daar als professional mee om kunnen gaan.

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws