Probleem voor Manchester City: Bravo scheurt achillespees, nog twee keepers over

Probleem voor Manchester City: Bravo scheurt achillespees, nog twee keepers over

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 23:57ma 20-08-2018 om 23:57

Manchester City-doelman Claudio Bravo moet wellicht al een streep zetten door het voetbalseizoen 2017/2018. De Chilleen scheurde tijdens de training van The Citizens zijn achillespees af en wacht een maandenlange revalidatie.

De regerend Premier League-kampioen heeft het nieuws bevestigd via de officiële kanalen. Bravo is meteen na het incident op de training onderzocht in het ziekenhuis. De Chileen is inmiddels afgereisd naar Barcelona afgereisd voor verder medisch onderzoek.

Manchester City zal zijn stand-in voor doelman Ederson meerdere maanden kwijt zijn. De club verkocht Joe Hart in de voorbereiding aan Burnley en heeft nu nog twee keepers over: de Braziliaan en zijn twintigjarige collega Daniel Grimshaw, die zijn debuut in het profvoetbal nog moet maken. The Citizens kunnen niet meer de transfermarkt op voor een nieuwe sluitpost en zullen zich mogelijk moeten richten op een transfervrij alternatief.

Bravo is overigens niet de enige Manchester City-speler die lange tijd buitenspel staat. Kevin de Bruyne liep onlangs een blessure aan zijn rechterknie op, waardoor de Belg ongeveer drie maanden moet toekijken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws