Lovende woorden voor Van Dijk: 'Hij is beter dan ik dacht toen hij binnenkwam'

Lovende woorden voor Van Dijk: 'Hij is beter dan ik dacht toen hij binnenkwam'

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 15:22di 21-08-2018 om 15:22

Jamie Carragher heeft na afloop van het Premier League-duel tussen Crystal Palace en Liverpool. De oud-speler van Liverpool denkt dat de Nederlandse verdediger op Anfield Road kan uitgroeien tot een clubicoon.

"In de loop van de volgende drie of vier jaar, als Liverpool prijzen wint zoals de Champions League, denk ik dat Virgil van Dijk het potentieel heeft om Alan Hansen te verslaan als je het hebt over een plek in het beste elftal van Liverpool ooit", zo tekent Sky Sports op uit de mond van Carragher.

Jamie Carragher ziet Virgil van Dijk uitgroeien tot een legende bij Liverpool. De oud-speler van The Reds denkt dat de Nederlandse verdediger op Anfield dezelfde status zou kunnen verwerven van een clubicoon als Alan Hansen, maar dan moeten er wel prijzen gewonnen worden.

Carragher wist dat Van Dijk goed was, maar toch is hij verbaasd over de Nederlandse verdediger. "Hij is beter dan ik dacht toen hij binnenkwam", stelt hij. "Hoe hij speelde tegen Crystal Palace is de reden waarom hij (trainer Jürgen Klopp, red.) zoveel uitgaf voor Van Dijk."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws