Juventus heeft groot nieuws: 'man van 100 miljoen' verlengt zijn contract

Juventus heeft groot nieuws: 'man van 100 miljoen' verlengt zijn contract

21-08-2018 18:27
22

Juventus heeft Miralem Pjanic voor de club kunnen behouden, zo maakt De Oude Dame dinsdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Bosniër heeft zijn contract met twee jaar verlengd en ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Turijn.

'Juventus en Pjanic: the story continues', zo kopt de Serie A-grootmacht op de eigen website. De 28-jarige middenvelder gaat beginnen aan zijn derde seizoen namens Juventus, sinds hij in de zomer overkwam van AS Roma. Tijdens de voorbije twee seizoenen wist Pjanic met zijn club twee keer beslag te leggen op de Italiaanse dubbel. In 2017 wist men bovendien de finale van de Champions League te bereiken: Pjanic kon de uiteindelijke 4-1 nederlaag tegen Real Madrid echter niet voorkomen en moest twintig minuten voor tijd plaatsmaken voor Claudio Marchisio.

De sportieve toekomst van de Bosniër was de afgelopen weken regelmatig onderwerp van gesprek in Italiaanse media. Pjanic werd gelinkt aan FC Barcelona, Manchester City, Chelsea en Real Madrid, dat zelfs een bod van zestig miljoen euro zou hebben neergelegd. Juventus had naar verluidt een vraagprijs van honderd miljoen in gedachten, maar is erin geslaagd om de middenvelder binnenboord te houden.