Viergever geniet van PSV-talenten: 'Hopelijk blijven ze wat langer in Nederland'

Viergever geniet van PSV-talenten: 'Hopelijk blijven ze wat langer in Nederland'

22-08-2018 07:47
71

Nick Viergever hoopt dat de talenten van PSV zo lang mogelijk in Nederland blijven. Volgens de PSV-verdediger is het goed dat jonge spelers zoveel mogelijk minuten maken.

"In elke club lopen talenten rond. Dat is ook een kenmerk van het Nederlandse voetbal, daar moeten we het van hebben. Hopelijk blijven ze wat langer in Nederland, dat is alleen maar goed. Nu staat er weer een paar op de deur te kloppen en ze vallen gewoon goed in", aldus Viergever tegenover de camera van Voetbal Inside.

Op bezoek bij BATE Borisov tekende Donyell Malen uiteindelijk voor de winnende 2-3. Volgens Viergever is het belangrijk dat jonge spelers wat langer in Nederland blijven. "Als je jong bent moet je gewoon veel wedstrijden spelen. Nederland is denk ik een mooi platform om veel wedstrijden te spelen. Zeker als je Europees gaat spelen, dat gaan we. We willen graag naar de Champions League, dat is het hoogste podium. Dat zijn ervaringen voor een groep die alleen maar goed zijn en daar moeten we vol voor gaan."