Done deal: Utrecht-verdediger Leeuwin vervolgt carrière bij Deense hekkensluiter

Done deal: Utrecht-verdediger Leeuwin vervolgt carrière bij Deense hekkensluiter

22-08-2018 09:35
19

Verdediger Ramon Leeuwin vervolgt zijn carrière bij het Deense Odense BK, dat momenteel laatste staat in de hoogste Deense divisie. De 30-jarige speler vertrekt per direct bij FC Utrecht.

Dat hebben de Domstedelingen bekendgemaakt via de officiële kanalen. "Al jaren is Ramon een zeer gewaardeerde kracht in de selectie van FC Utrecht.”, aldus Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam op het digitale huis van Utrecht. “Ramon heeft gekozen voor een avontuur in het buitenland. Wij hebben over de afkoop van zijn doorlopende contract overeenstemming bereikt met Odense BK en gunnen Ramon deze kans. We bedanken Ramon voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan de sportieve successen die FC Utrecht de afgelopen jaren heeft behaald."

Leeuwin was door de komst van Timo Letschert overbodig geworden bij de ploeg uit de Domstad. De 30-jarige Leeuwin maakte in 2014 de overstap van Cambuur Leeuwarden naar FC Utrecht. De Domstedelingen namen hem toen transfervrij over. Bij FC Utrecht had Leeuwin nog een contract tot medio 2020. Eerder speelde Leeuwin voor ADO Den Haag en AGOVV Apeldoorn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie