Update: 'Geen akkoord PSV van vier miljoen, wel geïnformeerd bij zaakwaarnemer'

Update: 'Geen akkoord PSV van vier miljoen, wel geïnformeerd bij zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: woensdag 22 augustus 2018 om 11:59wo 22-08-2018 om 11:59

In Turkije wordt gemeld dat PSV een akkoord heeft bereikt over de transfer van Aziz Behich. De Australische international van Bursaspor moet vier miljoen euro kosten.

Dat meldt BeIN Sports. Vorige week verschenen de eerste geruchten in de pers over PSV en Behich. Nu schijnt er een akkoord te zijn. PSV betaalt vier miljoen euro om het contract van Behich, dat doorloopt tot de zomer van 2019, af te kopen. Duidelijk is niet wanneer hij naar Eindhoven komt. Nederlandse media hebben nog niets over de mogelijke aanstaande transfer gemeld.

Behich is een 27-jarige verdediger die met name op de linksbackpositie speelt, maar hij kan ook in het hart van de defensie uit de voeten. Behich is een bekende van PSV-trainer Mark van Bommel. De twee werkten op het afgelopen WK in Rusland samen bij het Australische nationale elftal, waar Van Bommel de assistent was van Bert van Marwijk. 

PSV wist eerder met Trent Sainsbury al een bekende van Van Bommel op te halen. De verdediger tekende vorige week een contract in Eindhoven.

Update 11.57: Het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf ontkennen dat PSV een akkoord heeft bereikt over de transfer van Behich. De Telegraaf heeft navraag gedaan in Eindhoven en heeft te horen gekregen dat er geen bod is gedaan. De speler is wel bekend bij PSV. 

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV wel geïnformeerd heeft bij de zaakwaarnemer van Behich, maar dat er nog niet gesproken is met de club en de speler. Behich zou op dit moment te duur zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede zet van PSV?

Ja
56%
Nee
44%
(2384 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws