'PSV wil contracten verlengen en voert 'topoverleg' over transferopties'

'PSV wil contracten verlengen en voert 'topoverleg' over transferopties'

24-08-2018 07:09
65

PSV bekijkt de mogelijkheden om de contracten van een aantal basisspelers te verlengen. Een van hen is Jorrit Hendrix, die niet meer weg te denken is uit het elftal van de Eindhovenaren.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV graag langer door wil met de middenvelder, net als met Gastón Pereiro en Donyell Malen. Hendrix (23) en Malen (19) liggen nog vast tot 2020. Malen is de eerste vervanger van Hirving Lozano of Steven Bergwijn en wordt gezien als iemand die in de toekomst basisspeler zou kunnen worden. Ook Cody Gakpo (19) staat er goed op.

PSV heeft ook al pogingen gedaan om Pereiro langer in Eindhoven te houden, maar tot nu toe zonder succes. 'Bij voorkeur voorkomt de club dat talentvolle spelers nog maar een jaar onder contract staan, omdat dat doorgaans een drukkend effect heeft op een eventuele transferprijs', schrijft het Eindhovens Dagblad.

Versterkingen
Vermoedelijk gaat PSV nog de transfermarkt op na de zware blessure van zomeraankoop Ryan Thomas. Daar was donderdag 'topoverleg' over bij de PSV-scouts. Namen van doelwitten worden niet genoemd door het ED, maar Erick Gutíerrez van CF Pachuca schijnt nog steeds in de belangstelling van PSV te staan. De club hoopt ook nog wat aanvallende versterkingen binnen te halen voor Jong PSV.