PEC Zwolle verrast: oud-Ajacied komt over van Leeds en begint aan derde periode

PEC Zwolle verrast: oud-Ajacied komt over van Leeds en begint aan derde periode

24-08-2018 10:32
51

Verrassend transfernieuws uit Overijssel: PEC Zwolle huurt Ouasim Bouy tot het einde van het seizoen van Leeds United. Dat bevestigt de eredivisionist vrijdag.

Bouy begint aan zijn derde periode in Zwolle. Als speler van Juventus was de 25-jarige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, al twee keer eerder actief bij PEC. Hij wordt nu voor één seizoen gehuurd van Championship-club Leeds United.

"Ik ben heel blij dat ik opnieuw in Zwolle aan de slag kan", reageert Bouy op de clubsite. "Door mijn verleden hier ken ik de club, de supporters en ook nog de nodige teamgenoten. De manier van voetballen past bij mij en ik kijk ernaar uit om het komende seizoen hier weer op het veld te staan."

PEC-directeur Gerard Nijkamp is blij met de terugkeer van Bouy. "Het is geen geheim dat we al een tijd bezig zijn met het versterken van onze defensie. Dat we bij Ouasim zijn uitgekomen is geen toeval. In de periodes dat hij bij ons heeft gespeeld, zijn wij altijd zeer te spreken geweest over zijn verdedigende en opbouwende kwaliteiten. Het stemt mij dan ook tot tevredenheid dat Ouasim opnieuw voor PEC Zwolle heeft gekozen."