Update: Tottenham-goalie Lloris reageert na rijden onder invloed: 'Onacceptabel'

Update: Tottenham-goalie Lloris reageert na rijden onder invloed: 'Onacceptabel'

24-08-2018 18:37
73

Hugo Lloris zit in de penarie. De Franse doelman van Tottenham Hotspur is vrijdag in de vroege uurtjes opgepakt vanwege rijden onder invloed.

Dat meldt de BBC. Lloris werd vrijdagnacht rond 2.20 uur aangehouden in West-Londen. Na een blaastest bleek hij met een slok op achter het stuur te zitten. Lloris is officieel aangeklaagd vanwege rijden onder invloed en moet 11 september voor de rechter verschijnen.

Tottenham Hotspur speelt maandagavond tegen Manchester United op Old Trafford. Het is niet bekend welke gevolgen de gebeurtenissen van vrijdagnacht hebben voor het meespelen van Lloris. Tottenham reist zondag af naar Manchester.

Lloris keept sinds 2012 bij Tottenham, dat hem overnam van Olympique Lyon. Inmiddels staat de teller op 256 optredens voor de Premier League-club. Hij was deze zomer aanvoerder van wereldkampioen Frankrijk. Bij Tottenham is Michel Vorm tweede keeper.

Update 18:37 uur: Doelman Hugo Lloris heeft in een verklaring zijn excuses aangeboden nadat hij vrijdag in de vroege uurtjes werd opgepakt vanwege rijden onder invloed. 'Ik wil mijn welgemeende excuses aanbieden aan mijn familie, de club, mijn ploeggenoten, de manager en alle fans. Rijden onder invloed is volledig onacceptabel. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties en dit is niet het voorbeeld dat ik wil stellen', zo laat hij weten.