VI: Luckassen heeft zijn keuze gemaakt, tribuneklant Ramselaar mag niet vertrekken

VI: Luckassen heeft zijn keuze gemaakt, tribuneklant Ramselaar mag niet vertrekken

24-08-2018 16:10
52

Derrick Luckassen is onderweg naar de PSV-uitgang, meldt Voetbal International vrijdagmiddag. De Eindhovenaren zijn het met Hertha BSC eens over een huurtransfer en VI bericht dat de deal naar verwachting snel beklonken zal worden.

De 23-jarige verdediger was zaterdagavond niet aanwezig bij het uitduel met Fortuna Sittard, vanwege zijn transferperikelen. Hoewel er volgens het Eindhovens Dagblad meerdere kapers op de kust waren, heeft Luckassen gekozen voor een tijdelijke verhuizing naar Hertha BSC, dat echter ook een optie tot koop heeft bedongen.

Bart Ramselaar daarentegen zal niet vertrekken uit Eindhoven, liet trainer Mark van Bommel vrijdagmiddag weten tijdens zijn wekelijkse persconferentie. De middenvelder zat dinsdagavond op de tribune tijdens het Champions League-duel met BATE Borisov, maar volgens Van Bommel betekent dit niet dat Ramselaar overbodig is. "In Europa mag je ook maar achttien spelers op het wedstrijdformulier zetten, anders had je die discussie niet gehad", wordt hij geciteerd door VI.

PSV is overigens wel op zoek naar een extra middenvelder, nu aankoop Ryan Thomas is weggevallen met een kruisbandblessure.