Update: Besiktas heeft beet en kondigt transfer van Karius aan

Update: Besiktas heeft beet en kondigt transfer van Karius aan

25-08-2018 20:45
17

Loris Karius lijkt op weg naar het Turkse Besiktas. De Turkse club plaatste een Twitter-header waarop de goalie te zien was in Besiktas-shirt. Inmiddels is die header aangepast.

Karius lijkt desondanks zijn laatste wedstrijd voor Liverpool te hebben gekeept. Naar verluidt zal Besiktas de doelman voor twee seizoenen huren. Heel even leek de Turkse club de transfer van Karius al wereldkundig te maken door de Twitter-header aan te passen. Dat werd snel teruggedraaid. De header is nu aangepast in '#cometobesikas #newepisode coming soon'.

Karius blunderde twee keer opzichtig in de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid en is door de komst van Alisson Becker zijn basisplaats definitief kwijtgeraakt. Omdat Liverpool-manager Jürgen Klopp ook nog de beschikking heeft over Simon Mignolet, mag de 25-jarige Duitser vertrekken.

Karius zou vrijdag in het vliegtuig naar Istanbul zijn gestapt voor een medische keuring. Besiktas zou hem vervolgens voor 10,5 miljoen euro overnemen als Karius minimaal vijftig wedstrijden keept én de Turkse topclub zich plaatst voor Europees voetbal.

Update 25/8 20.45: Loris Karius is speler van Besiktas. De club publiceerde zaterdagavond een video waarin de verwachte komst van de Duitse goalie wordt aangekondigd. Karius wordt voor twee jaar gehuurd van Liverpool en kan daarna definitief naar Istanbul verkassen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie